Palvelut

Maalämpö omakotitaloon

Nykypäivänä kodin lämmitysjärjestelmältä vaaditaan paljon enemmän kuin ennen. Kodin ja käyttöveden lämmittämisen lisäksi energiatehokkuutta ja ekologisuutta arvostetaan koko ajan enemmän. Myös laitteiston luotettavuus on avainasemassa sitä valittaessa. Muun muassa näiden syiden takia maalämpö onkin nostanut päätään viime vuosien aikana suomalaisten kotien lämmönlähteenä ja suosio jatkaa koko ajan kasvuaan.

Ilmavesilämpöpumppu omakotitaloon

Vesi-ilmalämpöpumppu kodin lämmitysjärjestelmänä on yleistynyt viime vuosien aikana kovaa vauhtia tekniikan kehittyessä. Nykypäivän kehittyneen kylmätekniikan ansiosta ilmavesilämpöpumpulla saadaan lämmitysenergiaa vangittua ulkoilmasta vielä jopa alle kahdessakymmenessä pakkasasteessa. Ilmavesilämpöpumppu öljyn korvaajana onkin hyvä vaihtoehto maalämmölle, sen edullisemman hankintahinnan takia.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu on hankintahinnaltaan edullinen tapa nostaa kodin energiatehokkuutta ja laskea lämmityskustannuksia nopeasti. Hankintahinnat ilmalämpöpumpuissa pyörivät normaalisti 1500-2500 euron välillä. Parhaassa tapauksessa ilmalämpöpumppu maksaakin itsensä takaisin vain muutamassa vuodessa pienentyneinä lämmityskustannuksina, lisäten samalla myös kodin asumismukavuutta.

Käyttövesiremontti

Omakotitalon käyttövesiremontti on helppo tapa nostaa kodin arvoa ja asumismukavuutta. Kun kodin käyttövesiputket on uusinut alansa ammattilainen, joka ymmärtää työnsä tärkeyden, on lopputulos siisti ja huomaamaton. Kodin arvon nousun lisäksi uudistetut käyttövesiputket tuovat huolettomuutta asumiseen sekä parantaa veden laatua.

Lämpöverkkoremontti

Kodin lämpöverkolla tarkoitetaan patteri- tai lattialämmitysjärjestelmää, jolla lämmönlähteen lämpö jaetaan tasaisesti ympäri kotia. Lämpöverkon ongelmat tulevat yleensä ilmi vasta kylmien kelien alettua, jolloin usein onkin jo liian myöhäistä.

Salaojaremontti

Kodin salaojajärjestelmä on terveen kodin tärkeimpiä elementtejä. Salaojat ovat kodin ympärille, perustusten alapuolelle asennettavat reijitetyt putket, joiden tarkoituksena on pitää kodin perustukset kunnossa estämällä maasta nousevan kosteuden pääsy talon rakenteisiin. Siksi oikein tehdyillä ja kunnossa olevilla salaojilla onkin suuri vaikutus kodin kuntoon ja sitä kautta sen sisäilmaan ja asumismukavuuteen.

Viemärin sukitus

Viemäri remontin toteuttaminen sukittamalla on viime vuosina yleistynyt suomalaisissa kotitalouksissa ja taloyhtiöissä sen kustannustehokkuudesta ja asukasystävällisyydestä johtuen perinteiseen tapaan verrattuna.

Soita meille!