Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu on hankintahinnaltaan edullinen tapa nostaa kodin energiatehokkuutta ja laskea lämmityskustannuksia nopeasti. Hankintahinnat ilmalämpöpumpuissa pyörivät normaalisti 1500-2500 euron välillä. Parhaassa tapauksessa ilmalämpöpumppu maksaakin itsensä takaisin vain muutamassa vuodessa pienentyneinä lämmityskustannuksina, lisäten samalla myös kodin asumismukavuutta.

Ilmalämpöpumppu lämmittää kotia talvella edullisesti ulkoilmasta saatavan energian avulla. Se onkin erittäin hyvä lisä kodin lämmityksen tueksi. Suurimmat säästöt se tuo sähkölämmityksen rinnalla, mutta asumismukavuutta tarkastellessa, on ilmalämpöpumppu hyvä hankinta lisälämmönlähteeksi myös muiden lämmitysjärjestelmien rinnalle, sen nopean reagointikyvyn takia.

Lämmitystoiminnon lisäksi ilmalämpöpumpulla voidaan myös viilentää koteja tehokkaasti, joka taas lisää asumismukavuutta kesähelteillä. Esimerkiksi kerrostaloihin on olemassa pelkästään viilennykseen tarkoitettuja ilmalämpöpumppuja, joiden avulla lisätään asumismukavuutta taloyhtiöissä, joissa lämmittäminen maksetaan kertaalleen jo vastikkeessa.

Suomen lämpöteknikoiden asentamat ilmalämpöpumput valitaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous lomakkeella. Vastaamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa.
Tietosuojakäytänteistämme voit lukea täältä.

Soita meille!