Ilmavesilämpöpumppu omakotitaloon

Vesi-ilmalämpöpumppu kodin lämmitysjärjestelmänä on yleistynyt viime vuosien aikana kovaa vauhtia tekniikan kehittyessä. Nykypäivän kehittyneen kylmätekniikan ansiosta ilmavesilämpöpumpulla saadaan lämmitysenergiaa vangittua ulkoilmasta vielä jopa alle kahdessakymmenessä pakkasasteessa. Ilmavesilämpöpumppu öljyn korvaajana onkin hyvä vaihtoehto maalämmölle, sen edullisemman hankintahinnan takia.

Ilmavesilämpöpumppu pystytään asentamaan kohtuullisilla hankintakustannuksilla useimpiin suomalaisiin omakotitaloihin, sillä yleensä riittää, että rakennuksessa on vesikiertoinen lämmönjakojärjestelmä, jolla tuotettu lämpö jaetaan tasaisesti huoneistoon. On kuitenkin tärkeää, että hankinta tehdään yhdessä alaan erikoistuneen ammattilaisen kanssa, jotta yllättäviltä ongelmilta vältytään.

Suomen Lämpöteknikoiden asiantuntijat ovat työuriensa aikana myyneet ja asentaneet useita satoja ilmavesilämpöpumppujärjestelmiä koko Suomen alueella, erikoistuen kuitenkin Pohjois- ja Etelä-Savon alueille, Etelä-Suomea kylmemmille ilmastoille. Vuosien aikana onkin todettu, että vesi-ilmalämpöpumppu on varteenotettava vaihtoehto maalämpöpumpulle myös Savon alueella. Asiakkaamme säästävät edelleenkin vuositasolla yhteensä tuhansia euroja asentamiemme järjestelmien avulla. Nykyaikaisella ilmavesilämpöpumpulla tehdään vuosittain noin 50% säästöt lämmityskustannuksissa esimerkiksi öljyyn verrattuna.

Aloitettaisiinko Teilläkin säästäminen Suomen lämpöteknikkojen ilmavesilämpöpumpun avulla? Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä, kuinka saadaan pudotettua lämmityskustannukset kohtuullisiksi.

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous lomakkeella. Vastaamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa.
Tietosuojakäytänteistämme voit lukea täältä.

Soita meille!