Käyttövesiremontti

Omakotitalon käyttövesiremontti on helppo tapa nostaa kodin arvoa ja asumismukavuutta. Kun kodin käyttövesiputket on uusinut alansa ammattilainen, joka ymmärtää työnsä tärkeyden, on lopputulos siisti ja huomaamaton. Kodin arvon nousun lisäksi uudistetut käyttövesiputket tuovat huolettomuutta asumiseen sekä parantaa veden laatua.

Kodin kuparisten käyttövesiputkistojen kunto olisi hyvä vähintäänkin tarkastaa, kun putket saavuttavat noin 30 vuoden iän. Koska käyttövesiputkien kuntoon vaikuttavat useat asiat, on niiden tarkan käyttöiän määrittäminen hankalaa. Siksi kartoitus onkin tärkeää teettää oman alansa ammattilaisella, joka ymmärtää putkiston ikääntymiseen vaikuttavat tekijät.

Suomen lämpöteknikoiden asiantuntijoilla ja asentajilla on pitkä kokemus suomalaisien kotien talotekniikasta. Me osaamme kartoittaa kodin talotekniikan tarpeet huolellisesti, sekä kerromme rehellisesti asukkaille kodin nykyisistä ja mahdollisista tulevista tarpeista. Pidämme myös huolta siitä, että mahdollisen remontin aikana asukkaiden eläminen häiriintyy mahdollisimman vähän.

Lämpöteknikot pitävät kotien putket kunnossa koko suomen alueella, pääasiallisena toimialueenaan kuitenkin Pohjois-Savo, Kuopio ja Varkaus, jossa päätoimipisteemmekin sijaitsee.

Suomalainen vesijohtovesi on maailman parasta, pidetään se parhaana myös kodin sisäpuolella!

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous lomakkeella. Vastaamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa.
Tietosuojakäytänteistämme voit lukea täältä.

Soita meille!