Lämpöverkkoremontti

Kodin lämpöverkolla tarkoitetaan patteri- tai lattialämmitysjärjestelmää, jolla lämmönlähteen lämpö jaetaan tasaisesti ympäri kotia. Lämpöverkon ongelmat tulevat yleensä ilmi vasta kylmien kelien alettua, jolloin usein onkin jo liian myöhäistä.

Ongelmat voivat näkyä esimerkiksi kodin epätasaisena lämpönä eri huoneiden välillä, laskevana paineena lämmönjakoverkostossa tai esimerkiksi verkoston ääniongelmina. Näihin ongelmiin ei kuitenkaan tarvitse tottua, vaan ongelmat voidaan usein hoitaa asiantuntijan paikalla käynnillä sekä oikein valituilla huolto toimenpiteillä. Aina ei välttämättä tarvitse uusia koko lämpöverkkojärjestelmää, vaan useissa tapauksissa sille voidaan saada lisäaikaa esimerkiksi linjastojen säädöillä

Joskus voi kuitenkin olla järkevämpää rakentaa lämpöverkko kokonaan uudelleen, jotta se saadaan toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Varsinkin lämpöpumppujärjestelmiä lämmönlähteenä käyttävien kotien riittävä vesitilavuus ja oikea optimointi on ensiarvoisen tärkeää, jotta lämpöpumpun ei tarvitse ajaa järjestelmään tarpeettoman kuumaa vettä. Mitä kuumempaa vettä verkostoon joudutaan ajamaan, sitä huonommalla hyötysuhteella lämpöpumppu kotia lämmittää.

Lämpöverkko optimoidaan ja mitoitetaan aina jokaiseen kotiin sen erikoisominaisuuksien ja lämmönlähteen mukaan. Siksi on tärkeää, että mitoituksesta huolehtii alansa ammattilainen. Lämpöteknikoiden ammattilaiset ovat pitkän linjan osaajia lämmittämisen saralla, joten meidät valitsemalla varmistat kodin tehokkaan lämmittämisen myös tulevaisuudessa.

Pääkonttorimme sijaitsee Varkaudessa, Kuopion kupeessa, josta käsin autamme asiakkaitamme ympäri Suomen. Olemmekin toteuttaneet useita lämmitysremontteja Savon lisäksi myös muissa maakunnissa. Pidetään yhdessä kodit lämpiminä läpi talven!

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous lomakkeella. Vastaamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa.
Tietosuojakäytänteistämme voit lukea täältä.

Soita meille!