Maalämpö omakotitaloon

Nykypäivänä kodin lämmitysjärjestelmältä vaaditaan paljon enemmän kuin ennen. Kodin ja käyttöveden lämmittämisen lisäksi energiatehokkuutta ja ekologisuutta arvostetaan koko ajan enemmän. Myös laitteiston luotettavuus on avainasemassa sitä valittaessa. Muun muassa näiden syiden takia maalämpö onkin nostanut päätään viime vuosien aikana suomalaisten kotien lämmönlähteenä ja suosio jatkaa koko ajan kasvuaan.

Maalämpöä omakotitaloon hankittaessa on kuitenkin tärkeää varmistaa, että laitteisto on oikein mitoitettu ja asennusyritys kunnolla koulutettu. Oikein mitoitettuna maalämpö säästää esimerkiksi öljyyn verrattuna noin 60-70%, joka tekee suuresta alkuinvestoinnista huolimatta maalämmöstä erittäin kannattavan hankinnan ja takaisinmaksuajasta lyhyen. Kun laitteiston on mitoittanut energia-alan asiantuntija, joka tuntee suomalaisten kotien ja ilmaston erikoispiirteet saadaan maalämpöpumpusta paras hyöty irti.

Maalämpöpumppu kerää lämmitysenergiansa maahan tai vesistöön varastoituneesta lämmöstä. Koska lämpö pysyy syvällä maassa ja vesistössä tasaisena vuoden ympäri, pystyy nykyaikainen maalämpöpumppu lämmittämään kodin ja käyttöveden hyvällä hyötysuhteella vuoden ympäri. Näin lämmityskustannukset pysyvät kohtuullisina vuoden ympäri.

Suomen lämpöteknikoiden energia-asiantuntijat ovat lämpöpumpputekniikkaan erikoistuneita pitkän linjan ammattilaisia, jotka auttavat rakentamaan juuri Teidän kotiinne räätälöidyn maalämpöjärjestelmän, joka takaa lämpimän kodin ja käyttöveden edullisesti myös kovimpien pakkasten läpi. Suomen lämpöteknikoiden päätoimipiste sijaitsee Varkaudessa, josta käsin operoimme lämmitysjärjestelmät kuntoon koko Pohjois- ja Etelä-Savon alueella. Ammattilaisemme ovat toteuttaneet useita lämmitysremontteja Varkauden lisäksi muun muassa Kuopiossa ja Mikkelissä sekä niiden lähikunnissa. Suurempien kiinteistöjen järjestelmiä rakennamme myös muualle Suomeen.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kotiinne uusi energiatehokas lämmitysjärjestelmä ja aloitetaan säästäminen!

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous lomakkeella. Vastaamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa.
Tietosuojakäytänteistämme voit lukea täältä.

Soita meille!