Salaojaremontti

Kodin salaojajärjestelmä on terveen kodin tärkeimpiä elementtejä. Salaojat ovat kodin ympärille, perustusten alapuolelle asennettavat reijitetyt putket, joiden tarkoituksena on pitää kodin perustukset kunnossa estämällä maasta nousevan kosteuden pääsy talon rakenteisiin. Siksi oikein tehdyillä ja kunnossa olevilla salaojilla onkin suuri vaikutus kodin kuntoon ja sitä kautta sen sisäilmaan ja asumismukavuuteen.

Remontti kestää yleensä noin viikon verran, kun sen toteuttaa ammattilainen, joka tietää mitä tekee. Ammattilainen osaa myös toteuttaa remontin, niin että kodissa pystytään asumaan koko remontin ajan, eikä asuminen häiriinny juuri ollenkaan. Tämän kokoluokan remontissa, joissa pihapiirissä liikkuu isoja työkoneita, on suurimmassa roolissa kuitenkin remontin turvallinen toteuttaminen.

Turvallisuus onkin Suomen Lämpöteknikoille tärkein prioriteetti. Kun valitset salaojaremonttisi toteuttajaksi Suomen lämpöteknikoiden, salaojaremontteihin erikoistuneen asennusporukan, voit varmistua siitä että perheesi, kotisi ja kodin irtaimisto on turvallisissa käsissä. Meille on tärkeää myös pitää huoli omien asentajiemme terveydestä, sillä meille he ovat korvaamattomia, oman alansa ammattilaisia.

Suomen Lämpöteknikoiden ammattilaiset ovatkin toteuttaneet useita salaojaremontteja Varkauden, Kuopion ja Leppävirran, sekä koko Pohjois- ja Etelä-Savon alueella. Mikäli kotinne salaoja-asiat mietityttävät, ole yhteydessä Lämpöteknikkojen ammattilaisiin, niin mietitään yhdessä olisiko Teidän kodissanne tarvetta salaojaremontille.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous lomakkeella. Vastaamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa.
Tietosuojakäytänteistämme voit lukea täältä.

Soita meille!