Viemärin sukitus

Viemäri remontin toteuttaminen sukittamalla on viime vuosina yleistynyt suomalaisissa kotitalouksissa ja taloyhtiöissä sen kustannustehokkuudesta ja asukasystävällisyydestä johtuen perinteiseen tapaan verrattuna.

Erona perinteiseen remonttiin on, että kaikki rakenteet pysyvät koskemattomana, jolloin asunnon pintoja ei tarvitse remontoida samalla. Tämä säästää kiinteistön omistajilta parhaimmillaan kymmeniä tuhansia euroja.

Asukkaat voivat myös asua huoneistossa koko remontin ajan, kun perinteisellä tyylillä toteutetun remontin aikana koti on käyttökelvoton. Omakotitaloissa koko remontti kestää vain muutamasta päivästä viikkoon ja sukittamalla saadaan pidennettyä viemäriverkoston käyttöikää useilla kymmenillä vuosilla.

Kuitenkin vielä toteutustapaakin tärkeämpää on kiinnittää huomiota urakoitsijan valintaan. Koti on yleensä ihmiselämän suurimpia investointeja ja siksi on tärkeää valita kotisi remontteihin luotettava urakoitsija, joka varmistaa arvon säilymisen myös jatkossa. Suomen Lämpöteknikoiden ammattilaisilla on pitkä kokemus sukitusten myynnistä suunnittelusta ja toteutuksesta.

Osaamme neuvoa asiakastamme, kuinka remonttiin valmistaudutaan ja mitä on hyvä huomioida remontin aikana ja sen jälkeen. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme kuitenkin sitä, että ammattilaisemme pystyvät perustelemaan asiakkaalle, mistä antamamme hinta koostuu. Siksi Lämpöteknikoiden sukituspartio onkin ollut kiireinen Pohjois-Savon alueella koko toimintansa ajan. Pääpainomme sijoittuvat Varkauteen ja sen ympäryskuntiin, mutta liikumme tarvittaessa myös muualle päin Suomea.

Mikäli olette huomanneet ongelmia viemäreissänne tai ne lähestyvät käyttöikänsä loppua kannattaa kutsua Lämpöteknikoiden ammattilaiset arvioiman tilanne. Tehdään yhdessä arvio viemäreiden kunnosta ja mietitään Teille fiksuin vaihtoehto edetä, mikäli ongelmia löydetään.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous lomakkeella. Vastaamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa.
Tietosuojakäytänteistämme voit lukea täältä.

Soita meille!