Yritys

Suomen Lämpöteknikot Oy

Suomen lämpöteknikot on Varkaudessa, Pohjois-Savossa perustettu kodin talotekniikkaan erikoistunut yritys, joka tarjoaa palveluitaan koko Itä-Suomessa. Yrityksen runko koostuu useiden alansa ammattilaisten tiiviistä yhteistyöstä. Kun kasaamme alansa parhaat tekijät yhteen voimme tarjota asiakkaillemme suomen parasta palvelua parhaiden ammattilaisten suorittamana. Lämpöteknikoiden asiakaslupaus on avoin ja rehellinen toimintatapa sekä paras mahdollinen työnjälki.

”Tavoitteenamme on osallistaa asiakasta mukaan työn suunnitteluvaiheeseen, jolloin asiakas pääsee aidosti vaikuttamaan remonttinsa lopputulokseen. Samalla kun asiakas pystyy tuomaan omat ideansa remontin toteutuksesta, antavat lämpöteknikoiden työntekijät ammattilaisen näkemyksen heidän tuekseen. Tyytyväinen asiakas on yrityksemme kivijalka, joka perustalle kaikki on rakennettu”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Miika Tolonen. ”Kodin talotekniikka on tänä päivänä yksi tärkeimmistä prioriteeteista suomalaisissa kodeissa ja tekniikka muuttuu jatkuvasti entistä monimutkaisemmaksi. Siksi onkin tärkeää luottaa yritykseen, joka on oikeasti erikoistunut kodin taloteknisiin ratkaisuihin” hän jatkaa.

Tolosella onkin jo erittäin pitkä kokemus sekä talotekniikasta, että yrittämisestä. Kokemus tuo tekemiseen varmuutta ja varma tekeminen takaa onnistuneet remontit ilman ikäviä ylläyksiä.

Mikäli kotisi tai kiinteistösi talotekniikka kaipaa päivitystä, ota rohkeasti yhteyttä Lämpöteknikoiden ammattilaisiin niin laitetaan yhdessä kotisi kuntoon. Kunnolla huollettu talotekniikka tuo säästöjä kodin käyttökustannuksiin, sekä lisää huomattavasti asumismukavuutta.

Ota yhteyttä
Soita meille!